Ajánlott termékek

 1. Korallenzucht aktív szén 1l

  Korallenzucht aktív szén 1l

  7.400 Ft
  A Korallen-zucht kiváló minőségű aktív szene kifelyezetten akvarisztikai célokra lett kifejlesztve. Egyaránt alkalmas édesvíz és tengervíz szerves szennyeződéseinek megkötésére valamint a víz elszíneződésének megszüntetésére.
  A szenet felhasználás előtt meleg vízzel öblítsük át.
  1 liter Korallen-zucht aktív szén 1000 liter vízhez elég. Cserélni kb. havonta érdemes.
 2. Korallenzucht Flatworm Stop - 250ml

  Korallenzucht Flatworm Stop - 250ml

  14.401 Ft
  A Flatworm Stop a Korallenzucht cég kiváló laposféreg irtója. Ártalmatlan a halakra, korallokra, algákra és mikroorganizmusokra, és nem zavarja a biológiai folyamatokat.
  Alkalmazása: Közvetlenül az akváriumba. Használat előtt felrázandó.
  Adagolása: 1ml 100 liter tengervízhez naponta. Célszerű 3 hónapig használni.
 3. Spongepower 50 ml

  Spongepower 50 ml

  10.199 Ft
  Táplálék Szivacsok, kagylók és zsákállatok részére.
  Használata nem szennyezi a vizet, az sps korallok jobban nyílnak és szebb színekben pompáznak tőle, az esetlegesen sérült vagy darabolt korallokat gyorsabb regenerálódásra készteti.
  Adagolás: 1 csepp 100 liter vízhez vagy 1ml 500 liter vízhez naponta.
 4. Immun Stabil fish 50 ml

  Immun Stabil fish 50 ml

  9.500 Ft
  A Korallenzucht Immun Stabil Fish tisztán növényi összetevőkből álló készítménye erősíti halaink immunrendszerét, ezáltal növeli az ellenállóképességet a betegségekkel szemben.
  Javasolt használata: hetente 1-2 alkalommal.
  Adagolás:2csepp 1 gramm haleledelre.
  Használhatjuk szárított illetve fagyasztott haleledeleknél.
 5. Resistant Fish Concentrate 250 ml

  Resistant Fish Concentrate 250 ml

  5.800 Ft
  A Német Korallenzucht cég Resistan fish concentrate terméke akadályozza a protozoák, paraziták és gombák növekedését.
  -Erősíti a halak immunrendszerét.
  -A kopoltyút és egyéb nyálkahártyákat védi a fertőzésektől.
  -Gyulladáscsökkentő hatása révén segíti a külső sérülések gyógyulását.
  Adagolás és használat:
  A Resistan fish concentrate terméket díszakváriumba NE használjuk, csak külön karantén illetve kezelőmedencébe.
  A termékből 1-2 zárókupaknyi / 5 liter tengervízben elkeverve. Ebbe a fürdőbe helyezzük bele a sérült halat illetve halakat 15-20 percre. A fürdő után helyezzük vissza a halat illetve halakat a helyükre. Szükség esetén a fürdőt ismételjük meg.
 6. CyanoClean 10 ml

  CyanoClean 10 ml

  5.900 Ft
  A Német Korallenzucht cég CyanoClean terméke biztonságosan megszűntei a tengeri akváriumokban előforduló és időnként megjelenő Cianobaktériumot. A CyanoCleant olyan baktériumtörzsekből alakították ki amelyek semlegesítik a Cianobaktérium táplálékforrását. Más termékekkel ellentétben, CyanoClean nem tartalmaz antibiotikumokat vagy tisztítószert. CyanoClean teljesen biztonságosan használható lágy illetve kőkorallos akváriumokban, és nem változtatja negatív irányba az akvárium tápanyag-összetételét. Követve az adagolási utasítás, ellehet távolítani a Cianobaktériumot az akváriumból, anélkül hogy kárt tennénk a kialakult biológiai egyensúlyában.
  Adagolás:
  Ahogy megjelenik a cianobaktérium kezdjük el adagolni a szert. 2csepp/nap 100 liter akváriumvízhez. Súlyos esetekben akár 6-8 hetes kúra is szükséges lehet!
  Heti 1× adagolást lehet alkalmazni, mint a megelőző intézkedés.
 7. CyanoClean 50 ml

  CyanoClean 50 ml

  18.299 Ft
  A Német Korallenzucht cég CyanoClean terméke biztonságosan megszűntei a tengeri akváriumokban előforduló és időnként megjelenő Cianobaktériumot. A CyanoCleant olyan baktériumtörzsekből alakították ki amelyek semlegesítik a Cianobaktérium táplálékforrását. Más termékekkel ellentétben, CyanoClean nem tartalmaz antibiotikumokat vagy tisztítószert. CyanoClean teljesen biztonságosan használható lágy illetve kőkorallos akváriumokban, és nem változtatja negatív irányba az akvárium tápanyag-összetételét. Követve az adagolási utasítás, ellehet távolítani a Cianobaktériumot az akváriumból, anélkül hogy kárt tennénk a kialakult biológiai egyensúlyában. Adagolás: Ahogy megjelenik a cianobaktérium kezdjük el adagolni a szert. 2csepp/nap 100 liter akváriumvízhez. Súlyos esetekben akár 6-8 hetes kúra is szükséges lehet! Heti 1× adagolást lehet alkalmazni, mint a megelőző intézkedés.
 8. Pohl's Coral Vitalizer - 50 ml

  Pohl's Coral Vitalizer - 50 ml

  12.501 Ft
  A Német Korallenzucht cég Pohl's Coral Vitalizer terméke egy szilárd és folyékony anyagokból álló koncentrátum, ami a koralloknak, különösen az SPS és sok más lágykorallnak szolgál táplálékul. Nem növeli sem a PO4, sem a NO3 szintet. Az első eredmények az adagolás megkezdését követő kb. 7-10 napon belül jelentkeznek.
  Az adagolás miatt a korallok színe nem sötétedik be, megtartják természetesen világos színeiket és olyan növekedést produkálnak, amely a táplálék nélkül nem lenne lehetséges.
  A készítmény felbontás után hűtőben tárolandó, max. 12 hónapig.
  Adagolása: 1-3 csepp 100 liter vízhez naponta, korallsűrűségtől függően.
 9. Spongepower 10 ml

  Spongepower 10 ml

  3.000 Ft
  Táplálék Szivacsok, kagylók és zsákállatok részére.
  Használata nem szennyezi a vizet, az sps korallok jobban nyílnak és szebb színekben pompáznak tőle, az esetlegesen sérült vagy darabolt korallokat gyorsabb regenerálódásra készteti.
  Adagolás: 1 csepp 100 liter vízhez vagy 1ml 500 liter vízhez naponta.