Ajánlott termékek

Seachem - Flouris Advence - 250ml

4.190 Ft

A Seachem Flourish Advance egy természetes, növekedést fokozó kiegészítő növénytáp akváriumi növényeknek. A fitohormonok, ásványianyagok és az egyéb benne levő anyagok látványosan gyorsítják a növekedést mind gyökér, mind hajtásoldalon. A fitohormonok természetesen előforduló anyagok, jelentős szerepük a növény fejlődésében, sejtosztódásban, hajtásfejlődésben. Növeli a fotoszintetizáló színtestek aktivitását, az ásványi anyag felvételt, illetve a gyökerek növekedését.

 • Leírás
 • A Seachem Flourish Advance egy természetes, növekedést fokozó kiegészítő növénytáp akváriumi növényeknek.
  A fitohormonok, ásványianyagok és az egyéb benne levő anyagok látványosan gyorsítják a növekedést mind gyökér, mind hajtásoldalon. A fitohormonok természetesen előforduló anyagok, jelentős szerepük a növény fejlődésében, sejtosztódásban, hajtásfejlődésben. Növeli a fotoszintetizáló színtestek aktivitását, az ásványi anyag felvételt, illetve a gyökerek növekedését. 
  Rendszeres használatával javíthatjuk növényeink tápanyagfelvételt, ezenkívül jelentősen csökkenti a növények nyírását okozta stresszt, ezáltal hamarabb kezdenek el újra hajtani a növények.
  A használatot követő 1-2 hétben az akvárium növényei a gyökér erősítésére koncentrálnak, ezáltal látványos növekedésbe kezdenek. 
  Adagolás: Használat előtt a terméket jól rázzuk fel. 5ml-t (1 kupak) 80 literenként.
  Adagoljuk naponta vagy ha szükségesnek látjuk.