Ajánlott termékek

Fauna Marin Color Elements Blue Purple Complex 250ml - Színfokozó

5.640 Ft

A Fauna Marin Color Elements Blue Purple Complex növekedésserkentő, és színfokozó nyomelemek egy új keveréke, amely a legújabb ismereteken alapszik, és illik a napjainkban kapható só-keverékekhez. Különös figyelmet fordítottak arra, hogy a modern megvilágításokhoz is (pl: LED) alkalmas legyen. Az innovatív keveréknek köszönhetően fontos mikro-tápanyagok lettek aktivizálva, és stabilizálva, amelyek a növekedést, és a színképződést jelentősen fokozzák, és stabilizálják. Ez a különleges keverék megakadályozza az elemek túlzott felhalmozódását az akváriumban, és a nem kívánt alganövekedést. A Blue Purple Complex a korallok kék lila és ezek színárnyalatait emeli ki. A termék illeszkedik a balling módszerhez! Csak akváriumban használható. Emberi fogyasztásra nem alkalmas. Gyermekek elől elzárva tartandó! Fokozza az SPS és LPS korallok növekedését, és színképződését. Védi a korallokat a hirtelen fény okozta stressztől. Adagolás: hetente 2-3 ml/ 100 l-ként

 • Leírás
 • A Fauna Marin Color Elements Blue Purple Complex növekedésserkentő, és színfokozó nyomelemek egy új keveréke, amely a legújabb ismereteken alapszik, és illik a napjainkban kapható só-keverékekhez.
  Különös figyelmet fordítottak arra, hogy a modern megvilágításokhoz is (pl: LED) alkalmas legyen. Az innovatív keveréknek köszönhetően fontos mikro-tápanyagok lettek aktivizálva, és stabilizálva, amelyek a növekedést, és a színképződést jelentősen fokozzák, és stabilizálják. Ez a különleges keverék megakadályozza az elemek túlzott felhalmozódását az akváriumban, és a nem kívánt alganövekedést.
  A Blue Purple Complex a korallok kék lila és ezek színárnyalatait emeli ki.
  A termék illeszkedik a balling módszerhez!
  Csak akváriumban használható. Emberi fogyasztásra nem alkalmas. Gyermekek elől elzárva tartandó!
  Fokozza az SPS és LPS korallok növekedését, és színképződését.
  Védi a korallokat a hirtelen fény okozta stressztől.
  Adagolás: hetente 2-3 ml/ 100 l-ként