Ajánlott termékek

 1. Dr. Fish - Akváriumi Hűtés -Fűtés szabályzó

  Dr. Fish - Akváriumi Hűtés -Fűtés szabályzó

  18.990 Ft
  Dr. Fish Hűtés-Fűtés szabályzója ideális megoldás hogy akváriumunkat télen-nyáron közel azonos hűmérsékleten tudjuk tartani. A készülékkel tudjuk az akváriumunk fűtő és hűtőberendezését megvezérelni. Egy megfelelően kiválasztott méretű akváriumfűtővel és akváriumi hűtőventilátorral az általunk beprogramozott hőmérsékleten tudjuk tartani az akváriumunk hőmérsékletét!
  Ez a hűtés-Fűtés szabályzó főleg a nyári nagy melegben és a téli hidegben jelent komoly segítséget hogy ne legye az akváriumunkban jelentős hőingadozás.
 2. Resun hőmérő

  Resun hőmérő

  300 Ft
  A megszokott egyszerű, hagyományos Resun higanyos üveghőmérő. Celsiusban illetve Fahrenheitben mér.
 3. Aqua One Akváriumi Digitális hőmérő

  Aqua One Akváriumi Digitális hőmérő

  1.941 Ft
  Az Aqua One Akváriumi digitális hőmérő a vízben elhelyezendő szenzor segítségével 0,1 fok pontossággal méri az akvárium vízének hőmérsékletét. A hőmérsékletet Celsius és a Farenheit fokokban is megmutatja. Az átlátszó tapadókorong segítségével a hőmérő az akváriumon belül bárhová elrejthető. A termék tartalmazza a szükséges elemet is!
 4. Aqua One ST 3 Akváriumi Digitális hőmérő

  Aqua One ST 3 Akváriumi Digitális hőmérő

  2.750 Ft
  Az Aqua One ST-3 Akváriumi digitális hőmérő a vízben elhelyezendő szenzor segítségével 0,1 fok pontossággal méri az akvárium vízének hőmérsékletét.
  A hőmérsékletet Celsius és a Farenheit fokokban is megmutatja.
  Az átlátszó tapadókorongok segítségével az érzékelő az akváriumon belül, illetve a digitális kijelző pedig az akváriumon kívül bárhová elrejthető.
  A hőmérő tartalmazza a szükséges elemet is!