Ajánlott termékek

 1. Ocean Nutrition Seaweed Clips - Alga csipesz

  Ocean Nutrition Seaweed Clips - Alga csipesz

  991 Ft
  Az Ocean Nutrition Seaweed Clips algacsipesz kiváló akváriumokban víz alatti használatra. Tapadókorongja segítségével könnyedén elhelyezhető akár akril vagy üvegfelületen.
  Az Ocean Nutrition Seaweed Clips algacsipesz segítségével bármilyen szárított algalemezt könnyedén rögzíthetünk az akváriumban, ezáltal halaink hosszabb ideig csipegethetik az algalapot anélkül, hogy az elsodródna.
 2. Ocean Nutrition Feeding Station - Etető állomás

  Ocean Nutrition Feeding Station - Etető állomás

  1.970 Ft
  Az Ocean Nutrition Feeding Station - Etető állomás egy egyedülálló eszköz arra, hogy halaink etetését hatékonyabbá tegyük. Az etető állomás a víz felszínén úszik az akváriumban elhelyezve, a tapadókorong segítségével könnyen rögzíthetjük üveg vagy akril felületekhez. Az etető állomásnak köszönhetően a haleledel nem terül szét a víz felszínén, hanem kis helyen koncentrálódik, halaink nagyobb arányban fogyasztják el a beadagolt haleledelt, ezáltal csökken az el nem fogyasztott eledel mennyiséget ezzel is javítva a víz minőségét!
 3. Ocean Nutrition Spirulina Flakes - 34g lemezes haleledel

  Ocean Nutrition Spirulina Flakes - 34g lemezes haleledel

  1.560 Ft
  Az Ocean Nutrition Spirulina Flakes kivételes lemezes haleledel olyan hozzávalókat tartalmaz mint a lazac, sós rák, krill, spirulina. Ideális minden tengeri és édesvízi hal számára. A spirulina fokozza a halaink színét, serkentik az immunrendszerüket illetve jobb növekedést, kevesebb testzsírt eredményez. Alkalmanként csak annyit etessünk, a halainkkal amennyit azok néhány perc alatt elfogyasztanak. Akár 3-4 alkalommal naponta.
 4. Omega One First Flakes /28 gramm/ lemezes haleledel

  Omega One First Flakes /28 gramm/ lemezes haleledel

  2.090 Ft
  Az Omega One First Flakes lemezes haleledel stresszes halak és frissen akváriumba került halak részére lett kialakítva. Tartalmaz plusz állati fehérjéket, vitaminokat, algát és többszörösen telítetlen Omega 3 illetve 6 zsírsavakat és étvágyserkentő anyagokat.
 5. Omega One Super Color Flakes /28 gramm/

  Omega One Super Color Flakes /28 gramm/

  2.140 Ft
  Az Omega One Super Color Flakes természetes színélénkítőket tartalmazó lemezes haleleség, amit halaink szívesen fogyasztanak.
  Mivel összetételében megfelelő arányban találhatóak állati nyers fehérjék, zsírok, növényi rostok, vitaminok, valamint omega 3 és omega 6 zsírsavak ezáltal egészséges növekedést és megnövekedett ellenálló-képességet biztosít halaink számára.
 6. Omega One Super Color Flakes /62 gramm/

  Omega One Super Color Flakes /62 gramm/

  3.420 Ft
  Az Omega One Super Color Flakes természetes színélénkítőket tartalmazó lemezes haleleség, amit halaink szívesen fogyasztanak.
  Mivel összetételében megfelelő arányban találhatóak állati nyers fehérjék, zsírok, növényi rostok, vitaminok, valamint omega 3 és omega 6 zsírsavak ezáltal egészséges növekedést és megnövekedett ellenálló-képességet biztosít halaink számára.
 7. Ocean Nutrition Atison's Betta Food - 15g édesvízi haleledel

  Ocean Nutrition Atison's Betta Food - 15g édesvízi haleledel

  1.151 Ft
  Az Ocean Nutrition Atison's Betta Food egy kiváló minőségű lebegő pelletes haleledel.
  Mérete kb.: 1,5 mm.
  Élénkíti a természetes színeit akváriumi halainknak.
  Nem teszi zavarossá a vizet.
  Kiterjedt vizsgálatok igazolják ezt a haleledelt, hogy ideális teljes értékű, haleledel Betták részére.
 8. Ocean Nutrition Atison's Betta Food - 75g édesvízi haleledel

  Ocean Nutrition Atison's Betta Food - 75g édesvízi haleledel

  1.770 Ft
  Az Ocean Nutrition Atison's Betta Food egy kiváló minőségű lebegő pelletes haleledel. Mérete kb.: 1,5 mm. Élénkíti a természetes színeit akváriumi halainknak. Nem teszi zavarossá a vizet. Kiterjedt vizsgálatok igazolják ezt a haleledelt, hogy ideális teljes értékű, haleledel Betták részére.
 9. Ocean Nutrition Community Pellet - 100g édesvízi granulált haleledel

  Ocean Nutrition Community Pellet - 100g édesvízi granulált haleledel

  1.990 Ft
  Az Ocean Nutrition Community Pellet édesvízi granulált haleledel hosszas kutató munka eredménye képen született meg, tudományosan összeállított (természetes fehérjék és lipidek) összetevőiből. Ezek a pelletek (mérete: kb. 0,8 mm) magas fehérjetartalmúak, gazdag természetes színélénkítőket és vitaminokat tartalmaznak, hogy javítsák halaink vitalitását, fokozzák színüket, és eközben erősítsék immunrendszerüket. Alkalmanként csak annyit etessünk, a halainkkal amennyit azok néhány perc alatt elfogyasztanak. Akár 3-4 alkalommal naponta.
  Nem teszi zavarossá a vizet.