Ajánlott termékek

 1. ISTA - Csigacsapda
 2. Blue Marine - Rák csapda

  Blue Marine - Rák csapda

  5.900 Ft
  A Blue Marin rákcsapdája lehet az ideális megoldás, az akváriumból kiszedni kívánt rákok megfogására. Mit a tengeri, de sok esetben az édesvízi akváriumokból is nagyon nehéz kiszedni a nem kívánatos apróbb rákokat, mivel a sok élőkő, sziklás dekoráció, korall, növény stb. az akváriumokban megfelelő búvóhelyként szolgálhat a rákok számára.
  A Blue Marin rákcsapdát célszerű az akváriumban este (mielőtt az akvárium világítása lekapcsolna) elhelyezni, benne a megfelelő csalival. Majd másnap reggel kiszedni az akváriumból.
 3. Aqua Medic Halcsapda

  Aqua Medic Halcsapda

  19.401 Ft
  Az Aqua Medic halcsapda egy nagyon praktikus eszköz az akváriumból kiszedni kívánt halak megfogására. Mivel a tengeri, de sok esetben az édesvízi akváriumokból is nagyon nehéz elkapni egy adott halat, mivel a sok élőkő, sziklás dekoráció, korall, növény stb. az akváriumokban megfelelő búvóhelyként szolgál a halak számára.

 4. Aqua medic Rákcsapda

  Aqua medic Rákcsapda

  7.000 Ft
  Az Aqua Medic rákcsapda egy nagyon praktikus eszköz az akváriumból kiszedni kívánt rákok megfogására. Mivel a tengeri, de sok esetben az édesvízi akváriumokból is nagyon nehéz elkapni a nem kívánatos rákokat, mivel a sok élőkő, sziklás dekoráció, korall, növény stb. az akváriumokban megfelelő búvóhelyként szolgál a rákok számára.