Ajánlott termékek

 1. Exclusive Reef Rock - Tengeri akváriumi dekorkő szirtépítéshez

  Exclusive Reef Rock - Tengeri akváriumi dekorkő szirtépítéshez

  2.490 Ft
  Az Exclusive Reef Rock - kő a tökéletes megoldás tengeri akváriumokban szírt építéséhez.
  Az Exclusive Reef Rock rendkívül porózus szerkezetének köszönhetően a nitrát lebontó baktériumok könnyen megtelepednek a köveken.
  A köveket a már megszokott korallragasztókkal (pl: D-D Aquascape, Fauna Marin Ultra Coral Kit, stb.) könnyen rögzíthetjük egymáshoz. A ragasztás mellett fúrhatjuk és kötegelővel is rögzíthetjük őket.
 2. ATI - EpoReef (műkő tengeri akváriumba)

  ATI - EpoReef (műkő tengeri akváriumba)

  5.490 Ft
  Megérkeztek az ATI cég EpoReef műkövei, melyek ideális megoldást nyújtanak tengeri akváriumokba, ha szép és szellős szirtet szeretnénk építeni. Könnyen kezelhető, variálható. Egy doboz tartalma 9 kg. EpoReef, ami kb. egy 300 literes tengeri akvárium berendezéséhez elegendő. (Ha szükséges, természetesen 1-2 kg EpoReef-fel is kiszolgáljuk vevőinket!) A termék eladási ára 1 kg. ATI EpoReefre vonatkozik.
 3. Száraz kő (lekezelt )

  Száraz kő (lekezelt )

  3.500 Ft
  Az eladási ár 1kg. szép, porózus, kiváló minőségű szárazkőre vonatkozik.
  Folyamatosan 300-400 kg. lekezelt száraz kő közül válogathat üzleteinkben. A nálunk kapható szárazkő származási helye Fiji!
  Kezeletlen szárazkőből folyamatosan kb. 1000-3000kg között van készleten. Ha különleges elképzelése van, akkor ezekből a kövekből is válogathat kedvére (előzetes egyeztetés szükséges), majd kérésre lekezeljük a kiválogatott köveket!
 4. Élőkő /liverock/

  Élőkő /liverock/

  6.900 Ft
  Az eladási ár 1kg. szép, porózus, kiváló minőségű díszakváriumban még nem használt élőkőre vonatkozik.
  Folyamatosan 300-400 kg. élőkő közül válogathat üzleteinkben. A nálunk kapható élőkő származási helye általában Indonézia, illetve Vanuatu.