Ajánlott termékek

 1. ISTA - Akváriumi Szivacsszűrő S

  ISTA - Akváriumi Szivacsszűrő S

  1.290 Ft
  Az ISTA S-es akváriumi Szivacsszűrőt elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 2. ISTA - Akváriumi Szivacsszűrő L

  ISTA - Akváriumi Szivacsszűrő L

  1.690 Ft
  Az ISTA L-es akváriumi Szivacsszűrőt elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 3. ISTA - Akváriumi Dupla Szivacsszűrő S

  ISTA - Akváriumi Dupla Szivacsszűrő S

  1.690 Ft
  Az ISTA S Dupla akváriumi Szivacsszűrőt elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 4. ISTA - Akváriumi Dupla Szivacsszűrő L

  ISTA - Akváriumi Dupla Szivacsszűrő L

  1.990 Ft
  Az ISTA L Dupla akváriumi Szivacsszűrőt elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 5. ISTA - Szivacsszürő talpas Mini

  ISTA - Szivacsszürő talpas Mini

  790 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas Mini) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 6. ISTA - Szivacsszűrő talpas alacsony S

  ISTA - Szivacsszűrő talpas alacsony S

  1.090 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas alacsony S) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 7. ISTA - Szivacsszűrő talpas magas S

  ISTA - Szivacsszűrő talpas magas S

  1.389 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas magas S) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 8. ISTA - Szivacsszűrő talpas alacsony L

  ISTA - Szivacsszűrő talpas alacsony L

  1.290 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas alacsony L) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 9. ISTA - Szivacsszűrő talpas magas L

  ISTA - Szivacsszűrő talpas magas L

  1.490 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas magas L) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)