Ajánlott termékek

 1. ISTA - Szivacsszürő talpas Mini

  ISTA - Szivacsszürő talpas Mini

  720 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas Mini) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 2. ISTA - Szivacsszűrő talpas alacsony S

  ISTA - Szivacsszűrő talpas alacsony S

  1.030 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas alacsony S) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 3. ISTA - Szivacsszűrő talpas magas S

  ISTA - Szivacsszűrő talpas magas S

  1.240 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas magas S) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 4. ISTA - Szivacsszűrő talpas alacsony L

  ISTA - Szivacsszűrő talpas alacsony L

  1.140 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas alacsony L) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)
 5. ISTA - Szivacsszűrő talpas magas L

  ISTA - Szivacsszűrő talpas magas L

  1.340 Ft
  Az ISTA - Szivacsszűrőt (talpas magas L) elsősorban garnélás akváriumba vagy nevelőakváriumba ajánljuk fiatal apró halak mellé. (A motoros szűrőkkel ellentétben a szivacs szűrők nem szívják be a még apró fiatal garnélákat illetve halakat.)