Akvárium építés, karbantartás

 • Akvárium építés, telepítés

  Ön jó helyen jár, ha akváriumot szeretne otthonába vagy munkahelyére. Több éve foglalkozunk tengeri és édesvízi akvarisztikával, az akvárium tervezéstől kezdve a teljes megvalósításig.
  Az ország egész területén, valamint a környező országokban is vállaljuk tengeri és édesvízi akváriumok tervezését, szakszerű telepítését, berendezését, valamint teljes körű karbantartását cégek és magánszemélyek részére egyaránt. 

  Ha ön otthonába vagy munkahelyére szeretne egy szép és esztétikus akváriumot, vagy a már meglévőt szeretné átalakíttatni, karbantartatni, illetve költöztetni keresse cégünket bizalommal.
  Cégfilozófiánk: Meglévő és leendő ügyfeleink elképzeléseinek és kívánságainak lehető legtökéletesebb megvalósítása. A legmodernebb esztétikai és technikai elvárásoknak is megfelelő termékek felhasználásával. Valamint a kiváló minőségű akvarisztikai termékek forgalmazásával is arra törekszünk, hogy vevőink elégedettek legyenek. Az általunk berendezett akváriumokban elhelyezett halak, korallok, növények és egyéb élőlények az évek alatt kialakult beszállítói kapcsolatokból származnak. Ezzel is arra törekszünk, hogy folyamatosan a megszokott magas minőséget tudjunk biztosítani vevőink számára. Célunk az hogy a minket választó ügyfelek az általunk elvégzett munkával, illetve a nálunk vásárolt termékekkel elégedettek legyenek!


 • Akváriumok karbantartása

  Vállaljuk tengeri és édesvízi akváriumok rendszeres, és eseti karbantartását magánszemélyeknek, cégeknek és közületeknek egyaránt! Cégünk munkatársai sok-sok éve foglalkoznak akváriumok karbantartásával, ezért bármilyen problémája van keressen bennünket nyugodtan. Mi megoldjuk!
  A szép és jól működő akváriumoknál legyen az tengeri vagy édesvízi a megfelelő technika mellett a rendszeres karbantartások biztosítják, hogy az akvárium biológiai egyensúlya fennmaradjon és akváriumunk hosszú távon stabilan működjön. Ehhez nyújtunk mi segítséget.
  A karbantartást mindig egyénre illetve akváriumra szabjuk. Ha egy jól működő esztétikus akváriumot szeretne alapesetben hetente illetve kéthetente egy alkalmat javasolunk. Ilyenkor munkatársunk elvégzi a szükséges teendőket az akváriumban.

  Ezek a következőek:

  • - részleges vízcsere
  • - akvárium vizének tesztelése
  • - akvárium üvegének alga mentesítése
  • - szükséges nyomelemek adagolása
  • - technikai eszközök tisztítása, karbantartása
  • - egyéb szükséges teendők
    

  Karbantartással illetve akváriumépítéssel, tervezéssel kapcsolatos kérdések esetén keresse kollégáinkat.

  Vass István Tel.: 06-30-20-77-436 illetve
  Ficza Károly Tel.: 06-20-94-42-704
  E-mail: korallosakvarium@t-online.hu